Teknoloji

Microsoft, Xbox’tan Memnun Değil

Game Pass podcast’ine katılan Jeff Grubb’a göre, Microsoft, Xbox’tan memnun değil . Ünlü gazetecinin telaffuzlarıyla ilgili detaylar haberimizde.

Microsoft, yeni nesil konsolu Kasım 2020’de piyasaya sürdü. Series S ve X olmak üzere iki farklı modeli bulunan konsol, EA Play hizmeti, Smart Delivery, Fast Resume, SSD kullanımı ve daha birçok gelişmiş teknik özelliği içeren dev bir Game Pass kitaplığına sahip. .

Microsoft’un Xbox’tan Memnun Kalmadığı İddia Edildi

Elbette her şey teknik özelliklerden ibaret değil. Hizmet ve özellikle bu teknik özelliklerin aktif olarak kullanıldığı oyunlar da değerli ve bu noktada Xbox ekibinin ve oyuncuların pek memnun olmadığı söyleniyor.

Game Pass podcast’ine katılan Jeff Grubb, Amerikalı şirketin Xbox markasının mevcut durumundan memnun olmadığını söylüyor.

“Memnun olmadıklarını, üzüldüklerini söyleyebilirim. Konu hakkında biraz bilgi vermeye çalışıyoruz değil mi? Biliyorsunuz, geçen yıl birinci taraf bir oyun yayınlamadılar ve tekrar oynayacak bir şeyiniz olduğu için bu sizi etkilemiyorsa, bu harika, ancak birçok insan bir Xbox aldığına pişman.”

Xbox ile ilgili kısım 20:00 ortası ile 31:10 arasıdır.

Bu telaffuzlar, PlayStation 5 konsolunun artan satışlarına yanıt olarak Xbox Serisi konsol satışlarının yıldan yıla düştüğünün ortaya çıkmasının ardından geldi. Biliyorsunuz geçtiğimiz sene Redfall ve Starfield maçlarını izleyecektik. Ne yazık ki her iki oyun da bu yıla ertelendi. Ayrıca Forsa Motorsport oyununun da bu yıl çıkması bekleniyor. Bakalım bu üç maç rüzgarı tersine estirebilecek mi?

Peki bunun hakkında ne düşünüyorsun? Bir Xbox Series sahibi misiniz? Konsolunuzdan memnun musunuz?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu