Ekonomi

İlkay Gündoğan, OKX – Manchester City işbirliğiyle Metaverse’de futbol eğitimi veriyor

Küresel kripto para borsası OKX, İngiltere Premier Ligi’nin ana kulüplerinden Manchester City ile iş birliğinde farklı bir gelişmeye imza atıyor. Bu kapsamda “Make Your Play” adlı Metaverse deneyimini açtığını açıklayan borsa, yıldız futbolcu İlkay Gündoğan’ın futbol deneyimlerini paylaşacağı sanal bir dünya yaratıyor.  

Ticaret hacmine göre dünyanın en büyük ikinci kripto para borsası ve Web3’te lider bir teknoloji şirketi olan OKX, futbol taraftarlarının Manchester City takım kaptanı İlkay Gündoğan’dan futbola özel taktikler öğrenebilecekleri Metaverse deneyimi “Make Your Play”i başlattı. açılacağını duyurdu.

Dünyanın en iyi orta saha oyuncuları arasında gösterilen İlkay Gündoğan, “Make Your Play” deneyiminin bir parçası olarak OKX tarafından hayranlar için özel olarak tasarlanmış sürükleyici bir Metaverse deneyimi olan OKX Collective’e ilk adımını atıyor. OKX Collective, futbol taraftarlarının Web3 dünyasını doğrudan deneyimlemelerini sağlar; Manchester City, oyunculara Alex Greenwood, İlkay Gündoğan, Jack Grealish ve Rúben Dias’ın özel içeriğine erişim sağlayan benzeri görülmemiş bir Metaverse ortamı sunuyor.

Ünlü futbolcu, önceden hazırladığı planlar eşliğinde Metaverse’teki antrenman kapsamında ısınma hareketleriyle başlayacak ve oyun esnasında kararlarını nasıl aldığına dair bilgilendirici açıklamalarda bulunacak. 2022/23 sezonunda Manchester City’nin takım kaptanı seçilen isim, futbol camiasında hem taktikleri hem de teknik direktörlük rolü üstlenerek oyunculara en iyi şekilde rehberlik etmesiyle biliniyor.

İlkay Gündoğan Metaverse Deneyimlerini Paylaşıyor

İşbirlikçi değerlendirmeler. İlkay Gündoğan, “Futbolun en güzel tarafı taktiktir. Antrenörlük yapmayı ve maç kazandıran taktikler hakkında konuşmayı seven biri olarak OKX’in mümkün kıldığı Metaverse ortamında tüm bilgi ve deneyimlerimi futbol taraftarlarıyla paylaşmaktan heyecan duyuyorum.”ifadelerini kullandı.

“Taktikleri doğrudan İlkay’dan öğreneceğim için heyecanlıyım”

Bu gelişmenin heyecan verici bir adım olduğunu belirten, OKX Pazarlama Direktörü Haider Rafique, “Rúben Días, metaverse ortamında maç sırasında performansını nasıl en üst seviyede tutmayı başardığına dair deneyimini paylaştıktan sonra, İlkay’ın taktiklerini öğrenmek ve bu taktikleri doğrudan öğrenmek beni heyecanlandırıyor. İlkay, futbol alanında geniş bilgi birikimine sahip harika bir oyuncu. Oluşturduğumuz sanal ortamda İlkay’ın uzmanlığından ve deneyiminden birçok faydalı şey öğrenme fırsatı yakalarken, Web3 dünyasının birbirimizle iletişim ve etkileşim şeklimizi nasıl değiştireceğini deneyimleyeceğiz.” dedi.

OKX Collective’i ziyaret eden futbol taraftarları, her oyuncunun oyun stiline ve kişisel ilgi alanlarına göre özel deneyimler ve fırsatlardan yararlanacak. Bu ortamda müzik ve NFT odaklı dijital deneyimlerin yanı sıra eğitimle ilgili özel içerikler de yer alacak. Futbol taraftarları, Metaverse’deki yarışmalara katılabilecek ve takım antrenmanına katılım, maç biletleri ve çok daha fazlası dahil olmak üzere çeşitli ödüller kazanabilecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu